عمل پروتز لب در تهران

پروتز لب

با پیشرفت پزشکی و روش‌های نوین جراحی زیبایی، توجه به تناسب و زیبایی تک تک اجزا صورت، نزد مردم و علی الخصوص بانوان اهمیت بیشتری پیدا کرده است. به طوری امروز افراد معیارهای زیبایی‌شناسی سختی تنظیم کرده و روز به روز سعی دارند بیشتر به آن نزدیکتر شوند. یکی از محبوب‌ترین این معیارها، داشتن لب‌هایی بزرگ، قلوه‌ای و خوشرنگ است. تفکری رایج و همه‌گیر بین بانوان جوان یا حتی مسن که آن‌ها را به سوی انجام اعمال زیبایی مختلف فرامی‌خواند. بسیاری از بانوان بابت اینکه لب‌های کوچک و باریکی دارند، ناراحت و افسرده هستند. و اعتماد به نفس چندانی ندارند و مادام به دنبال یک روش موثر هستند که حجم لب‌هایشان را افزایش دهند. اما به راستی از بین این همه گزینه موجود اعم از فیلرها (ژل و چربی تزریقی) و پروتز لب کدام یک بهتر هستند؟

پروتز لب

کدام روش برای حجم دهی لب مناسب است؟

پاسخ به این سوال و بررسی دقیق پروتز لب، هدف اصلی این نوشته از سایت دکتر الستی است. در واقع از بین روش‌های موجود نمی‌توان رده بندی کرد که کدام روش‌ها بهتر و کدام بدتر هستند! و این موضوع کاملا به هدف شما از عمل زیبایی لب (بهبود فرم، ایجاد تقارن و حجم‌دهی و..) و البته شرایطتان وابسته است. تزریق چربی یا ژل هیالورونیک آماده سازی شده از بدن، نسبت به جراحی پروتز لب روش‌های کمتر تهاجمی هستند.

 اما در عوض روش کاشت پروتز لب ماندگاری ( تا چند سال) دارد که تزریق فیلر (با ماندگاری حدود یک سال) نمی‌تواند داشته باشد. با توجه تهاجم کمتر، می‌توان ریسک‌ها و عوارض تزریق فیلر را کمتر از پروتز لب دانست. اما این موضوع نیز تا حد زیادی به انتخاب خودتان در مورد پزشک، مرکز زیبایی و سلامت عمومیتان بستگی دارد.

 در ادامه این مقاله مفصل به روش‌های ایمپلنت لب، تزریق فیلر، اقدامات مهم قبل و بعد از آن‌ها و حتی انتخاب پزشک مناسب این کار می‌پردازیم. و از ابعاد مختلف، این اقدام محبوب و کاربردی زیبایی را مورد بررسی قرار می‌دهیم‌. پیش از خواندن مطالب، خوب است بدانید که ایمپلنت لب، امروز فقط مختص به بانوان نیست. بلکه آقایان هم از مدل‌های طبیعی پروتز برای بهبود ظاهر و رفع جین و چروک‌های لب خود استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: لیفت لب با جراحی سانترال لب

انواع روش‌های حجم‌دهی لب

برای فرم دهی، بهبود ظاهر و گاها حجم‌دهی لب روش‌های متعددی وجود دارد که طرز انجام، عوارض و تهاجم آن‌ها متفاوت است. روش‌های حجم دهی و استفاده از فیلرها (پر کننده‌های) لب مصنوعی یا بیولوژیکی را می‌توان در چند نوع تزریقی و کاشت ایمپلنت دسته بندی کرد.

فیلرها

پر کننده‌ها یا فیلرهای تزریقی لب ماندگاری کمتری دارند و به صورت چربی، کلاژن و ژل هیالورونیک به لب تزریق می‌شوند. معمولا این روش‌ها نیاز به ترمیم و تکرار دارند و بدون نیاز به بیهوشی، عوارض کمتری را به دنبال خواهند داشت.

 (ژل هیالورونیک نوعی فیلر طبیعی لب است که درون بدن نیز وجود دارد، با افزایش سن، کاهش پیدا می‌کند و موجب افتادگی لب می‌شود. همچنین چربی تزریق شده در لب از منابع غنی چربی شکم، ران یا باسن برداشت شده و با طی کردن مراحل آماده سازی به لب تزریق می‌شود. و ماندگاری آن بیشتر از ژل است.)

انواع پروتز لب

انواع پروتز لب اما، مانند سایر انواع ایمپلنت‌ها به عنوان اندام مصنوعی در لب قرار می‌گیرند. برای قرار دادن این پر کننده‌ها لازم است لب دارای فضای کافی باشد (بیش از حد باریک نباشد). تا با ایجاد برش در آن پر کننده وارد لب شود. از جمله پروتزهای لب می‌توان پروتزهای پلاستیکی پرمالیپ و تترا فلورو اتیلن منبسط شده را معرفی کرد.

پروتز پرمالیپ نوعی پروتز از جنس سیلیکون با مقاومت و انعطاف پذیری بالا است که برای فک و چانه نیز کاربرد دارد. البته این پروتز را برخی پزشکان به دلیل خطر اکستروژن توصیه نمی‌کنند. اما پروتز تترا فلورو اتیلن منبسط شده انعطاف پذیری بالاتری نسبت به نوع قبل دارند. و حالت طبیعی‌تری به ظاهر و ساختار لب می‌بخشد.

انواع مدل پروتز لب

پروتزهای آلودرم و گورتکس از جمله انواع مدل پروتز لب هستند. آلودرم نوعی پروتز بیولوژیک و طبیعی است که به عنوان بافت ضخیمی از پوست با گذراندن مراحل آماده سازی و تصفیه در لب قرار می‌گیرد و اگرچه ممکن است طی زمان توسط بدن جذب شده و اثر خود را از دست دهد، اما سازگاری بیشتری با بدن دارد.

در مقابل گورتکس از مدل‌های مصنوعی پروتز لب است که جنسی از غشاهای طبیعی دارد. بافت این پروتز متخلخل‌ است و سبب رشد بافت طبیعی لب و سلول‌های خون در پروتز می‌شود که این، به عدم جابجایی و کاهش عوارض پروتز کمک می‌کند. )پروتزهای ورمافین و پرمالیپ که پیش‌تر نیز به آن اشاره کردیم، از انواع پروتز گورتکس با اثر دائمی هستند.)

بیشتر بخوانید: جراحی چشم گربه ای

کاشت پروتز لب چگونه انجام می‌شود؟

عمل جراحی پروتز لب به طور دائمی، مثل هر عمل پروتز گذاری دیگر، یک پروسه درمان (از مراقبت‌های پیش از عمل تا چکاپ‌های بعد از عمل) را شامل می‌شود. در ابتدای کار برای تصمیم بهتر در مورد پروتز لب، لازم است به پزشکان زیبایی و متخصصان پوست و مو فعال در این حوزه مراجعه نمایید. (فراموش نکنید که انتخاب پزشک از مهمترین اقدامات هر عمل است.) در اولین جلسه مشاوره و معاینه پزشک، می‌توانید به طور کامل با ایشان مشورت نموده و انتظاراتی که از عمل دارید را با ایشان مطرح کنید.

این حق شماست که از رزومه و نمونه کارهای پزشکتان دیدن کنید. اگر پزشک با تجربه‌ای را انتخاب کرده باشید، ایشان پس از شنیدن اهداف و انتظاراتتان از عمل و همچنین بررسی سلامت عمومی‌تان، شما را راهنمایی خواهد کرد که آیا عمل پروتز برایتان موثر است یا نه؟ و چه نوع پروتزی را باید انتخاب کنید.

نحوه انجام پروتز لب

ممکن است نیاز باشد پیش از عمل آزمایشات، عکسبرداری و چکاپ‌هایی را انجام دهید و جواب آن را به پزشک اطلاع دهید. در صورتی که پزشک صلاحیت شما برای انجام عمل پروتز لب را تایید نموده و شما را از اقدامات مراقبتی لازم پیش از عمل آگاه کرد، برای انجام عمل در مرکز زیبایی حاضر می‌شوید.

عمل پروتز لب با ایجاد برش‌هایی در طرفین لب انجام می‌شود. معمولا برای این کار بی حسی موضعی مورد استفاده قرار می گیرد تا احساس دردی نداشته باشید. پس از ایجاد برش، پروتز انتخابی‌تان وارد بافت لب می‌شود و برش‌ها با بخیه جوش می‌خورند. در مجموع این فرآیند عمل می‌تواند یک ساعت تا یک ساعت و نیم به طول انجامد. سپس پزشک دستورالعمل‌هایی برای بعد از عمل به شما ارائه می‌دهد تا دچار عوارض جدی نشوید و بهترین نتیجه را از عمل خود اتخاذ نمایید.

کاندیدای مناسب برای عمل پروتز لب

از آنجایی که عمل کاشت پروتز عملی تهاجمی است، انجام آن برای همگان مناسب نمی‌باشد. بلکه کاندیدای مناسب این عمل، ویژگی‌هایی دارند که امکان انجام ایمن این فرآیند را به ایشان می‌دهد. اگر به صورت مادرزادی و ژنتیکی از فرم و اندازه لب‌های خود رضایت ندارید، مصرف سیگار یا دخانیات سبب شده خطوط و چین و چروک‌های روی لبتان بیفتد. اگر در اثر افزایش سن، دچار افتادگی لب و کاهش حجم آن شده‌اید، پروتز لب می‌تواند برایتان مفید و موثر واقع شود. پروتز لب کمک می‌کند چین و چروک و خطوط اطراف لب و دهانتان را بهبود بخشیده. و لب‌هایی با حجم و فرم دلخواه و برجستگی مناسب داشته باشید. اگر…

  • دارای لب‌های مسطح و باریکی هستید یا دچار افتادگی لب شده‌اید.
  • از سلامت عمومی برخوردار هستید و از بیماری‌هایی چون لوپوس، نقص ایمنی، دیابت، مشکلات انعقادی رنج نمی‌برید.
  • مبتلا به عفونت، تبخال یا فشار خون بالای کنترل نشده نیستید و اگر دچار این مشکلات شده‌اید، به پزشک اطلاع داده‌اید.

در این صورت یعنی کاندیدای مناسبی برای عمل پروتز لب به شمار می‌آیید. همچنین برای انجام پروتز لب، باید انتظارات واقع بینانه‌ای داشته باشید.

بهترین دکتر پروتز لب

یکی از مهمترین پارامترها در نتیجه نهایی عمل پروتز لب، پزشک و کلینیکی که به آن مراجعه کرده‌ابد می‌باشد. اگر پزشک و مرکز مناسبی را برای این کار انتخاب کنید، بسیاری عوارض ناشی از عدم مهارت پزشک و ریسک‌های عمل به صفر می‌رسد و نیاز نیست بابت هر بخش از کار نگران باشید. شایان ذکر است که عمل پروتز لب توسط جراحان پلاستیک، متخصصان پوست و مو و جراحان زیبایی قابل انجام است‌. اما چگونه بفهمیم پزشکمان گزینه خوبی برای انجام عمل پروتز لب به بهترین شیوه است؟

  • بهترین پزشک پروتز لب به خوبی وظایف خود را می‌شناسد و در کل پروسه درمان کنار شما است. از ابتدای پروسه درمان و اتاق مشاوره، پزشک صبورانه و صادقانه اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار می‌دهد و سعی دارد با استفاده از تجارب و دانش خود، بهترین عمل را برایتان انجام دهد.
  • یک پزشک خوب پروتز لب به کار خود علاقه داشته و به این سبب، مطالعاتی به روز و مهارتی کافی دارد. یک پزشک چیره‌دست و با تجربه می‌داند برای هر لب چه نوع پروتز مناسب است. او دقیق و محتاطانه شرایط بیمار را مورد بررسی قرار داده و در خصوص نوع عمل راهنمایی‌اش می‌کند. (این راهنمایی فارغ از منافع مالی پزشک و متناسب با شرایط و سلامت زیباجو است.)
  • یک پزشک خوب صبور و با حوصله است و نگرانی‌های بیمار پیش از عمل را درک می‌کند. از این رو به سوالات وی پاسخ داده و نکات لازم را به ایشان متذکر می‌شود.
  • توانایی مدیریت تیم اتاق عمل و کنترل شرایط در مواقع حساس، از دیگر ویژگی‌های یک پزشک متخصص و خوش سابقه است.
بهترین دکتر پروتز لب- دکتر علی الستی
با لیفت صورت دوباره جوان شو

اما چنین پزشکی را از کجا می‌توان پیدا کرد؟

برای یافتن پزشک پروتز لب با چنین ویژگی‌ها، یکی از بهترین راه‌ها جستجوی در فضای مجازی است. امروز اغلب پزشکان حرفه‌ای و باتجربه کانال‌های ارتباطی به شکل سایت، پیج اینستاگرام، کانال تلگرام و… را در اختیار بیماران و زیباجویان قرار می‌دهند. با یک جستجوی ساده می‌توانید به اطلاعات تاپ‌ترین پزشکان حال حاضر دسترسی پیدا کرده و نمونه کارهای ایشان را ملاحظه کنید.

 یکی از خوبی‌های پیج اینستاگرام پزشکان این است که در قسمت کامنت‌ها، نظرسنجی و… می‌توانید از نظرات بیماران سابق پزشک نیز مطلع شوید و رضایت‌بخشی کار پزشک را ارزیابی کنید. همچنین اگر موقعیت مکانی و فاصله کلینیک برایتان مهم است، یک راه خوب برای یافتن بهترین پزشکان، گوگل مپ است. بستری منظم و هوشمندانه که امکان اطلاع از امتیاز پزشک بر حسب نظر بیماران را نیز فراهم می‌کند.

مراقبت‌های قبل از عمل پروتز لب

پس از انتخاب پزشک و مرکز درمانی، رعایت نکات مراقبتی قبل و بعد از عمل است که میزان رضایتبخشی عملتان را تعیین می‌کند. پیش از عمل پروتز لب لازم است نکات زیر را رعایت کنید:

  • دو هفته قبل از عمل، داروهای رقیق کننده خون (ضد انعقادی)، ژلوفن، آسپرین و بروفن، داروهای گیاهی و مکمل‌ها را قطع کنید و پزشک را نیز نسبت به همه داروهای مصرفیتان آگاه سازید.
  • مصرف دخانیات، سیگار و نوشیدنی‌های الکلی را محدود و قطع کنید. چراکه احتمال خونریزی را افزایش داده و روند بهبودی را کند می‌کنند.
  • ۸ تا ۱۲ ساعت قبل از عمل پروتز لب ناشتا باشید و چیزی نخورید و نیاشامید.
  • در روز عمل هیچگونه آرایش، لنز چشم یا جواهراتی نداشته باشید. لاک ناخن‌ها را پاک و صورتتان را اصلاح کنید.(چه آقایان و چه بانوان)
  • بهتر است روز قبل از عمل استحمام کنید. چراکه تا یک هفته بعد از عمل این امکان وجود ندارد.
  • لباسی راحت (زیپ دار، گشاد و..) بپوشید و لباس‌های تنگ و آزاردهنده را کنار بگذارید.
  • برای همراهی تا ۲۴ ساعت بعد از عمل، با فردی معتمد و صمیمی هماهنگ کنید.
  • تمامی مدارک، دفترچه بیمه و جواب آزمایشات خود را در روز عمل به همراه داشته باشید.
  • به همراه داشتن یک آبمیوه شیرین و مقوی، پتو و بالش جهت برگشت به خانه کمک کننده خواهد بود.

برای بعد از عمل پروتز لب

  • بدانید که عوارض التهابی چون ورم، کبودی و درد خفیف طبیعی است و طی چند هفته اول خود به خود رفع می‌شود. اما تا دو روز اول می‌توانید از کمپرس سرد یخ برای بهبود آن استفاده کنید.
  • تا ۴۸ ساعت پس از عمل سعی کنید کمتر صحبت کرده و غذاهای جویدنی را کاهش دهید.
  • تا چند روز اول پس از عمل، از نوشیدن مایعات گرم پرهیز کنید.
  • تا یک هفته بعد عمل کمتر و کنترل شده‌تر بخندید.
  • از ورزش سنگین و هر فعالیتی که به لبهایتان فشار می‌آورد بپرهیزید.
  • در شب‌های اول پس از عمل پروتز لب به حالت نیمه نشسته و در پوزیشنی که سر بالا قرار می‌گیرد، بخوابید و به هیچ وجه روی شکم و لب‌های خود دراز نکشید.
  • داروهای مسکن، آنتی بیوتیک و… که پزشک تجویز کرده را سر ساعت و منظم مصرف کنید.
  • تا دو هفته بعد از عمل نیز از استعمال دخانیات، سیگار و نوشیدنی‌های الکلی بپرهیزید.

سخن پایانی

در این مطلب از دکتر الستی به طور کامل و کاربردی مهمترین مسائل پیرامون عمل پروتز لب را شرح دادیم. امید است که این مطالب در مورد انتخاب بهترین روش برای زیبایی لبهایتان موثر واقع شود. در آخر فراموش نکنید که هیچ یک از اعمال زیبایی نباید به پیروی از مد و جلب نظر اطرافیان انجام شوند. چراکه این شما هستید که تمام لحظات زندگی را با ظاهر خودتان زیسته‌اید و در صورت تغییر معیارهای زیبایی، این شمایید که متحمل خسارات جانی و مالی می‌شوید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط